BLOG

Robo Wendl

Pôst 21 – piatok

V rámci novoročnej iniciatívy PÔST 21 vám prinášame 15. video zo série krátkych zamyslení na tému KEĎ SA MODLÍME. V treťom týždni sa spolu zamýšľame nad Pavlovou modlitbou za nás, ktorú čítame v Efezanom 3. kapitole. V dnešnom zamyslení sa k nám prihovorí Robo Wendl z lokality CityChurch Pezinok.

Čítaj blog »
Megi Kollárová

Pôst 21 – štvrtok

V rámci novoročnej iniciatívy PÔST 21 vám prinášame 14. video zo série krátkych zamyslení na tému KEĎ SA MODLÍME. V treťom týždni sa spolu zamýšľame nad Pavlovou modlitbou za nás, ktorú čítame v Efezanom 3. kapitole. V dnešnom zamyslení sa k nám prihovorí Megi Kollárová z lokality CityChurch Bratislava.

Čítaj blog »
Jairo Peralta

Pôst 21 – streda

V rámci novoročnej iniciatívy PÔST 21 vám prinášame 13. video zo série krátkych zamyslení na tému KEĎ SA MODLÍME. V treťom týždni sa spolu zamýšľame nad Pavlovou modlitbou za nás, ktorú čítame v Efezanom 3. kapitole. V dnešnom zamyslení sa k nám prihovorí Jairo Peralta z lokality CityChurch International. Video je v anglickom jazyku so slovenskými titulkami.

Čítaj blog »

Pôst 21 – utorok

V rámci novoročnej iniciatívy PÔST 21 vám prinášame 12. video zo série krátkych zamyslení na tému KEĎ SA MODLÍME. V treťom týždni sa spolu zamýšľame nad Pavlovou modlitbou za nás, ktorú čítame v Efezanom 3. kapitole. V dnešnom zamyslení sa k nám prihovorí Ivetka z lokality CityChurch International.

Čítaj blog »
Ján Lacho

Pôst 21 – pondelok

V rámci novoročnej iniciatívy PÔST 21 vám prinášame 11. video zo série krátkych zamyslení na tému KEĎ SA MODLÍME. V treťom týždni sa spolu zamýšľame nad Pavlovou modlitbou za nás, ktorú čítame v Efezanom 3. kapitole. V dnešnom zamyslení sa k nám prihovorí Ján Lacho z lokality CityChurch Bratislava.

Čítaj blog »
Janka Kopaničová

Pôst 21 – piatok

V rámci novoročnej iniciatívy PÔST 21 vám prinášame desiate zo série krátkych zamyslení na tému KEĎ SA MODLÍME. V druhom týždni sa spolu zamýšľame nad Ježišovou veľkňazskou modlitbou z Ev. Jána 17. V dnešnom zamyslení sa k nám prihovorí Janka Kopaničová z lokality CityChurch Bratislava.

Čítaj blog »
Erik Stupka

Pôst 21 – štvrtok

V rámci novoročnej iniciatívy PÔST 21 vám prinášame deviate zo série krátkych zamyslení na tému KEĎ SA MODLÍME. V druhom týždni sa spolu zamýšľame nad Ježišovou veľkňazskou modlitbou z ev. Jána 17. V dnešnom zamyslení sa k nám prihovorí Erik Stupka z lokality CityChurch Bratislava.

Čítaj blog »
Lucka Gabrišová

Pôst 21 – streda

V rámci novoročnej iniciatívy PÔST 21 vám prinášame ôsme zo série krátkych zamyslení na tému KEĎ SA MODLÍME. V druhom týždni sa spolu zamýšľame nad Ježišovou veľkňazskou modlitbou z ev. Jána 17. V dnešnom zamyslení sa k nám prihovorí  Lucka Gabrišová z lokality CityChurch International. Zamyslenie je v anglickom jazyku so slovenskými titulkami (ak sa nezobrazia, zapnite ich v nastavení videa).

Čítaj blog »
Tomáš Štrba

Pôst 21 – utorok

V rámci novoročnej iniciatívy PÔST 21 vám prinášame siedme zo série krátkych zamyslení na tému KEĎ SA MODLÍME. V druhom týždni sa spolu zamýšľame nad Ježišovou veľkňazskou modlitbou z ev. Jána 17. V dnešnom zamyslení sa k nám prihovorí Tomáš Štrba, pastor lokality CityChurch Pezinok.

Čítaj blog »