Hľadači pokladov

ČAS ČÍTANIA: 2 MIN

Ahojte priatelia,
rada by som sa s Vami podelila o naše zážitky a svedectvá z evanjelizačného klubu Hľadači pokladov, ktorý už šiesty rok organizujeme na štátnej základnej škole v Rači ako krúžok pre prvý stupeň. Každý jeden z tých rokov bol niečím výnimočný. Pán Ježiš konal a stále koná svoje dielo v detských srdciach, mnohé z nich Mu odovzdali svoj život a dôkazom toho sú svedectvá, s ktorými sa deti na klube veľmi rady zdieľajú a často nemajú konca.
Cez stále jednoduchšie Božie pravdy, ako napr. “Ježiš zmenil Tvoje mínus na plus“,  “Božia dobrá ruka je nad tebou vždy vystretá” alebo “Nad zlom zvíťazíš Božím Slovom“, premieňa Pán Ježiš deti, ale i všetkých nás. Naším cieľom je, aby deti mohli spoznávať a zažiť charakter Otca Kráľa, Jeho dobrotu, čo pre nich urobil a vedeli, kým sú v Ježišovi. Sú kráľovské deti, prijaté, milované, požehnané všetkým požehnaním, vyslobodené od hriechu a strachu a zmocnené niesť toto jednoduché posolstvo ďalej.
Som veľmi vďačná, že môžme na tomto klube slúžiť celá rodina aj spolu s ostatnými vzácnymi spolupracovníkmi. Braňo Letko, ako jeden z členov tímu, spolu so svojimi deťmi privádza deti na klube do Pánovej prítomnosti vo chválach. Deti milujú tieto chvály, spievajú a tancujú celým srdcom i telom. Obrovským zázrakom tiež je, že keď sme pred šiestimi rokmi začínali, spolu s Widelife tímom prebiehal na škole aj klub pre druhý stupeň “Widelifescool club”, kde prijala Pána Ježiša aj naša vzácna Sisa Polláková, ktorá je teraz už spolupracovníčkou a žije pre Božie Kráľovstvo celým srdcom.
Tento klub je pre nás obrovským dôkazom Božej milosti a zároveň túžby stratených po Jeho láske.

Oľga Chovancová s rodinou.

[spacer height=”30px”]