Pôst 21 – deň 18

ČAS ČÍTANIA: < 1 MIN

Čo k tomu dodať? Ak je Boh za nás, kto je proti nám? Ako by nám ten, ktorý neušetril vlastného Syna, ale vydal ho za nás všetkých, nedaroval s ním všetko?
Rimanom 8:31-32

V poslednej dobe sa mnohokrát stretávam s tým, ako upierame svoj zrak na problémy, ako hovoríme Bohu aký veľký je náš problém. V takom prípade mnohokrát nevidíme zmeny a ani si neuvedomujeme že dávame priestor strachu. Potrebujeme si uvedomovať kto je Boh a akú autoritu v Ňom máme. V odvahe vykročme, upierajme svoj zrak na Pána Ježiša Krista a nie na problém. Povedzme problému, aký je veľký náš Boh, lebo Boh je Láska a dokonalá láska vyháňa každý strach.

A my sme poznali a uverili v lásku, ktorú má Boh k nám. Boh je láska, a kto zostáva v láske, zostáva v Bohu a Boh zostáva v ňom. V tom sa stala dokonalou láska pri nás, aby sme mali dôveru v deň súdu, pretože aký je On, takí sme aj my v tomto svete. V láske nieto strachu, ale dokonalá láska vyháňa strach, pretože (príčinou) strachu sú úzkosti pred trestom, a kto sa bojí, nie je dokonalý v láske.
1. list Jánov 4:16-18

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.