Pôst 21 – deň 13

ČAS ČÍTANIA: < 1 MIN

Poznáte ľudí, ktorí sledujú športové udalosti cez obrazovku, ale sami sa nikdy nezapoja, nevybehnú na trávnik, nejdú si zabehať, lyžovať či bicyklovať? Pri obrazovkách sú veľkí odborníci a dobre vedia, ako by sa to malo robiť, ale sami sa do hry nezapájajú.

Alebo medikov, ktorí dobre vedia čo cigarety robia s ľudským telom, ale aj tak pred nemocnicami vždy niekoľkí fajčia? A čo kresťania, ktorí všade boli, všetko vedia a už nebežia beh, ale len komentujú z tribún?

A čo ja? A čo ty? Bežíš? Alebo len sleduješ a komentuješ? Nie ten dostane odmenu kto len začal, ale ten kto beh aj dokončí!

Upierajme zrak na Ježiša, pôvodcu a završovateľa našej viery. Miesto radosti, ktorá sa mu ponúkala, pretrpel muky na kríži, pohrdol potupou a teraz sedí po pravici Božieho trónu.
Židom 12:2

Rozhodni sa aj dnes nasledovať Krista! Hľadaj HO v Biblii a stretni na modlitbách. Podaj pomocnú ruku niekomu kto ju potrebuje a pozdvihni brata či sestru ktorý nevládze!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.