Zrnko múdrosti – deň 14

ČAS ČÍTANIA: < 1 MIN

Jób 5:8
Ja by som však hľadal Boha, svoju vec by som predložil Bohu, ktorý nevyspytateľne koná veľké veci, divné skutky, ktorým počtu niet; ktorý dáva dážď na povrch zeme a vodu zosiela na stráne, aby nízkych postavil vysoko, takže tí, čo smútia, zdvihnutí sú k spáse.

Keď som bol teenager a niekto mi ukrivdil, ťažko som to znášal a mal som potrebu sa niekomu vyžalovať. Keď vstúpil do môjho života Boh učil som sa odovzdať krivdu Jemu. Napísal som email či dlhú SMS, ktorú som chcel niekomu poslať, ale potom som pochopil, že správny príjemca je Boh. A tak som mu to povedal a email či sms vymazal. Moje vnútro naplnil pokoj.

Boh koná veľké veci! Jeho špecializáciou je robiť nemožné. Mení históriu, pozdvihuje, uzdravuje, inšpiruje, vedie a obdarúva.

A čo Ty? Ako riešiš svoje problémy a boje? Ticho trpíš? Porovnávaš sa a hovoríš si prečo práve ty? Alebo obviňuješ za ne druhých? Hľadaj Boha a predlož mu svoj prípad! On počuje, On koná!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.